Patéen er vegetarisk og kan snildt anvendes på en buffet, anrettet på en bund af babyspinat eller rucola.
Den kan også spises som en mættende frokostret.
- 75 g quinoa
- 2 dl vand
- ½ tsk groft salt
- 2 spsk olivenolie
- 100 g løg i tern
- 150 g groftrevet squash
- 150 g grofthakket blomkål
- 150 g gulerod i fine tern
- 50-75 g rasp
- 250 g hytteost
- 3 sammenpiskede æg
- Salt & friskkværnet peber
Skyl quinoaen i koldt vand.
Bring vandet i kog, tilsæt quinoaen og lad simre under låg 10 min.
Tag gryden fra varmen, vend saltet i og lad stå under låg 15 min.
Opvarm olien på en pande, sauter løg, squash og blomkål 5 min og vend dem i quinoaen.
Vend gulerod, rasp, ost og æg i og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. mere rasp, hvis farsen er for blød.
Kom bagepapir i en franskbrødsform, fordel farsen heri og stil formen i ovnen ved 180 grader ca. 45 min.
Serveres lun til aftensmad med en salat, f.eks. bønnesalat med soltørrede tomater, parmesan & græskarkerner, eller kold som en frokostret.
Link til opskrift : Bønnesalat med soltørrede tomater, parmesan & græskarkerner
Link til opskrift : Bønnesalat med soltørrede tomater, parmesan & græskarkerner
Ingen kommentarer:
Send en kommentar