tirsdag den 18. september 2018

Bønnesalat med soltørrede tomater, parmesan & græskarkerner 4 pers.

Salaten har nogle flotte farver, som egner sig til en buffet. Den smager dejligt, og kan anvendes som en selvstændig frokostret.

  • 200 g haricot verts fra frost
  • 75 g spinatblade
  • ½ gul peberfrugt i tern
  • 40 g soltørrede tomater i tern
  • 10-12 cherrytomater i halve( gerne flere farver )
  • 30 g parmesanflager
  • 1 håndfuld græskarkerner

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • Salt & friskkværnet peber

Blancher haricot verts i letsaltet vand 3 min, dræn dem, kom dem i isvand og lad dryppe helt af.
Fordel spinatblade på et fladt fad, anret haricot verts ovenpå, drys peberfrugt over og fordel de soltørrede tomater.
Pynt med cherrytomater, parmesan og græskarkerner.

Pisk en dressing af olie, balsamico, sukker og hvidløg og smag til med salt og peber.
Server salaten med dressingen ved siden af eller dryp dressingen over lige inden servering.

Serveres til fjerkræ, rødt kød eller f.eks. champignon-postej med tranebær.

Link til opskrift : Champignon-postej med tranebær

Ingen kommentarer: