- 500 g hakket kalv & flæsk
- 1½ tsk groft salt
- 1 finthakket løg
- 1 æg
- 1 dl letmælk
- 40 g rasp
- ½ tsk sort peber
- ½ tsk stødt allehånde
- Sliced bacon
- 2½ dl letmælk
- 2 dl vildtbouillon
- 50 g gorgonzola
- 1 spsk ribsgelé
- 1 dl piskefløde
- Salt & peber
Rør kødet sejt med saltet. Tilsæt løg, æg, mælk, rasp, peber og allehånde og rør farsen godt sammen.
Smør et ildfast fad. Form et farsbrød og dæk den med bacon. Hæld mælken over og stil fadet i ovnen ved 180 grader 40-50 minutter. Stegetermometeret skal vise 82 grader. Hold haren varm, mens sovsen laves.
Si stegeskyen op i en gryde, tilsæt bouillon, gorgonzola, gelé og fløde og kog sovsen grundigt igennem. Smag til med salt og peber og evt. mere gorgonzola og gelé
Serveres med hasselbach-kartofler og waldorfsalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar