lørdag den 10. november 2018

Sprød cornflakes-kylling 4 pers.

Amerikansk soul-food, når det er allerbedst. Jeg har brugt kyllingelår og de bliver så sprøde, at det er helt uvirkeligt.
Lårene er gode som et børne-alternativ på en buffet, men pas på at de voksne ikke snupper dem!
Eller man kan nyde dem til natmad, serveret med pommes frites og agurkesalat.
Man kan også lave en dobbeltportion, og bruge dem i madpakken.

  • 4 hele kyllingelår uden rygben ( over- og underlår )
  • Hvedemel
  • Salt & friskkværnet peber
  • 2 sammenpiskede æg
  • 2 dl knust cornflakes
  • Fritureolie

Vend lårene i hvedemel, derefter i æg og tilsidst i cornflakesene. Lårene skal være helt dækkede af cornflakes.
Opvarm olien i en frituregryde eller stegegryde og fritér lårene 10-12 min.
Tag dem op med en hulske, læg dem på fedtsugende papir og drys med fint salt.
Del evt. lårene i over- og underlår inden servering.

Serveres med bådkartofler, sur-sød dip og coleslaw.

Ingen kommentarer: