tirsdag den 18. september 2018

Rejesalat med karrydressing 8 pers.

  • 1 finthakket rødløg
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • Saft fra 1 citron
  • 4 spsk olivenolie
  • 800 g kogte pillede rejer
  • Salt & friskkværnet peber
  • 2 hjertesalat i fine strimler
  • ½ ananas i små tern
  • 300 g cherrytomater i både ( gerne flere farver )

  • 8 spsk creme fraiche 9%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 tsk god karry
  • Salt & hvid peber

Bland løg med hvidløg, citronsaft, olie og rejer og smag til med salt og peber.
Fordel salaten på et fladt fad og anret ananas, tomater og rejeblandingen ovenpå.

Rør creme fraiche med mayonnaise, chilisauce og karry og smag til med salt og peber.
Dryp salaten med dressingen eller anret den i en kande.

Serveres med et godt brød, f.eks. græskarbrød som en forret eller frokostret, gerne portionsanrettet.

Rejesalaten er også et flot element på en buffet

Ingen kommentarer: