tirsdag den 18. september 2018

Pizzasnegle til velkomstdrink

  • 4 plader optøet butterdej
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • ½ spsk tørret oregano
  • ½ spsk tørret basilikum
  • 2 spsk finthakket purløg
  • 3 spsk finthakket persille
  • 50 g revet cheddar

Rul dejen ud til ca. halv tykkelse; lad pladerne overlappe, så der bliver en stor rektangel.
Smør tomatkoncentrat på, drys med de tørrede krydderurter, fordel de friske krydderurter og drys osten udover.
Rul dejen så stramt som muligt på den lange led og læg på køl 1 time.
Skær rullen i ½ cm.s tykkelse, læg skiverne på bageplade og stil pladen i ovnen ved 200 grader 8-10 min.

Sneglene skal spises straks, da de bliver bløde. Man kan med fordel skære skiverne og bage dem direkte fra fryseren lige inden servering.

Et sikkert hit som snack til velkomstdrinken, Server evt. med en persille-mandelpesto eller en basilikumdip til at dyppe i.

Ingen kommentarer: