onsdag den 19. september 2018

Hjertesalat med blomkål & edamamebønner 4 pers.

Salaten er fyldt med smag, er farverig og ser flot ud på en buffet. Den kan serveres til alle kødretter og vegetarretter.

  • 100 g fintsnittet hjertesalat
  • 200 g små blomkålsbuketter
  • ½ porre i tynde ringe
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 150 g grofthakkede slikærter eller sugar snaps
  • 150 g edamamebønner fra frost

  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • ½ dl citronsaft
  • 1½ dl olivenolie
  • Salt & friskkværnet peber

Bland salat med blomkål, porre, peberfrugt og ærter.
Hæld kogende vand over bønnerne, lad stå 2 min, dræn dem og lad dryppe godt af.

Pisk en dressing af sennep, honning, citronsaft og olie og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten lige inden servering og pynt med bønnerne.

Ingen kommentarer: