- 600 g hokkaido-græskar i store tern
- 3 gulerødder i store tern
- 1 cantaloup-melon i store tern
- 2 løg i både
- 1 rødløg i både
- 4 fed hvidløg i halve
- 3 spsk hakket ingefær
- 1 rød chili uden kerner
- Timian fra 10 kviste
- 2 l grøntsagsbouillon
- 4 dl kokosmælk
- Salt & friskkværnet peber
- Limesaft
- Evt. hakkede krydderurter
Bring græskar, gulerødder, melon, løg, rødløg, hvidløg, ingefær, chili, timian og bouillon i kog og lad simre under låg 1 time.
Blend suppen og kom den tilbage i gryden.
Tilsæt kokosmælk, kog suppen igennem og smag til med salt, peber og limesaft.
Drys evt. med krydderurter lige inden servering eller server krydderurterne i en skål ved siden af.
Suppen er vegansk. Bouillonen kan dog erstattes med hønsebouillon, hvis man vil have en mere fyldig suppe.
Serveres med persille-hvidløgsbrød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar