mandag den 17. september 2018

Græskarsalat med rucola & græskarkerner 4 pers.

  • 1 dl olivenolie
  • Saft fra 1 citron
  • Blade fra 3 kviste timian
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1½ tsk finthakket rød chili
  • Salt & friskkværnet peber
  • 1 kg hokkaidogræskar i både
  • 100 g rucola
  • 50 g ristede græskarkerner
  • 2 finthakkede skalotteløg

Pisk en marinade af olie, citronsaft, timian, hvidløg og chili og smag til med salt og peber.
Kom græskarret i et ildfast fad, vend det med marinaden og stil det i ovnen ved 200 grader 25-30 min. Lad køle helt af.
Vend græskarret med rucola, kerner og og løg lige inden servering.

Serveres som en vegetarret, en frokostret eller som tilbehør til fisk eller kylling

Ingen kommentarer: