Hvis postejen skal bruges som en forret eller som en frokostret, kan man røre en kold sovs af kvark, honning, hakket persille, salt og peber og servere til.
Kolde skiver af postejer er lækre i madpakken.
- 80 g couscous
- 1 dl kogende vand
- 1 spsk rapsolie
- 450 g finthakkede champignons
- 1 tsk groft salt
- 2 hakkede løg
- 50 g grofthakkede valnødder
- 75 g tørrede tranebær
- 2 æg
- 150 g kvark eller skyr
- Salt & friskkværnet peber
Kom couscous i en skål, hæld vandet over og lad stå 10 min. Rør med en gaffel et par gange undervejs.
Opvarm olie en gryde, tilsæt champignons, drys salt over og lad stege til vandet er fordampet.
Tilsæt løg og evt. mere olie, steg 3-4 min, til løgene er gennemsigtige og tag gryden fra varmen.
Rør couscous sammen med champignonblandingen, nødder, tranebær, æg og kvark og smag til med salt og peber.
Kom farsen i et smurt ildfast fad og stil det i ovnen ved 175 grader 45 min.
Serveres lun med ristet rugbrød og f.eks. bønnesalat med soltørrede tomater, parmesan & græskarkerner.
Link til opskrift : Bønnesalat med soltørrede tomater, parmesan & græskarkerner
Ingen kommentarer:
Send en kommentar