- 100 g grofthakkede mandler
- 100 g grofthakkede cashewnødder
- 5 dl havregryn
- 2 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 2 dl smeltet honning
- 1 dl peanutbutter
- 1 dl tørrede tranebær
- 1 dl tørret frugt i små tern
- 1 tsk groft salt
- 2 æg
Bland mandler, cashewnødder, havregryn, hørfrø og solsikkekerner, bred blandingen ud på en bageplade og stil den i ovnen ved 200 grader 15-20 min. Vend rundt i blandingen efter 8-10 min.
Kom blandingen i en stor skål og rør de andre ingredienser i.
Rul blandingen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den passer ned i en stor bradepande.
Stil bradepanden i ovnen ved 160 grader 20-30 min, til müslien er flot gylden.
Lad køle helt af, inden müslien skæres i passende stykker.
Müslibarerne kan opbevares i lufttæt beholder i 30 dage
Ingen kommentarer:
Send en kommentar