mandag den 30. oktober 2017

Müslibar med cashewnødder & peanutbutter 1 plade

  • 100 g grofthakkede mandler
  • 100 g grofthakkede cashewnødder
  • 5 dl havregryn
  • 2 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl smeltet honning
  • 1 dl peanutbutter
  • 1 dl tørrede tranebær
  • 1 dl tørret frugt i små tern
  • 1 tsk groft salt
  • 2 æg

Bland mandler, cashewnødder, havregryn, hørfrø og solsikkekerner, bred blandingen ud på en bageplade og stil den i ovnen ved 200 grader 15-20 min. Vend rundt i blandingen efter 8-10 min.
Kom blandingen i en stor skål og rør de andre ingredienser i.
Rul blandingen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den passer ned i en stor bradepande.
Stil bradepanden i ovnen ved 160 grader 20-30 min, til müslien er flot gylden.
Lad køle helt af, inden müslien skæres i passende stykker.

Müslibarerne kan opbevares i lufttæt beholder i 30 dage

Ingen kommentarer: