mandag den 30. oktober 2017

Müslibar med appelsin & dadler 1 plade

  • 200 g hakkede dadler
  • 200 g grofthakkede mandler
  • 100 g græskarkerner
  • 75 g sesamfrø
  • 50 g kokosmel
  • 300 g havregryn
  • 100 g tørret frugt i små tern
  • Revet skal fra 3 usprøjtede appelsiner
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl kokosolie
  • 1½ dl honning
  • Saft fra 2 appelsiner
  • Evt. 1 æg




Bland dadler, mandler, græskarkerner, sesamfrø, havregryn, tørret frugt, appelsinskal og salt grundigt.
Smelt olie og honning og bland det med appelsinsaft.
Vend det hele sammen. Hvis blandingen er for tør, røres ægget i.


Rul blandingen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den passer ned i en stor bradepande.
Stil bradepanden i ovnen ved 130 grader ca. 1 time, til müslien er flot gylden.
Lad køle lidt af, inden müslien skæres i passende stykker.

Müslibarerne kan opbevares i lufttæt beholder i 30 dage

Ingen kommentarer: