mandag den 30. oktober 2017

Müslibar med abrikoser & figner 1 plade

  • 225 g grofthakkede abrikoser
  • 225 g grofthakkede figner
  • 75 g hakkede hasselnødder
  • 225 g havregryn
  • 3 tsk stødt kanel
  • 1 tsk groft salt
  • 4½ spsk smeltet kokosolie
  • Evt. 1 æg

Bland abrikoser, figner, nødder, havregryn, kanel og salt og vend olien i. Hvis blandingen er for tør, røres ægget i.


Rul blandingen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den passer ned i en stor bradepande.
Stil bradepanden i ovnen ved 140 grader 30-40 min, til müslien er flot gylden.
Lad køle helt af inden müslien skæres i passende stykker.

Müslibarerne kan opbevares i lufttæt beholder i 30 dage

Ingen kommentarer: