- 100 g skyllede og tørrede spinatblade
- 1 gul peberfrugt i tern
- 125 g broccoli i små buketter
- 50 g skrællet broccolistok i tynde skiver
- ½ grofthakket rødløg
- 300 g vandmelon i store tern
- 2 spsk solsikkekerner
- 100 g frisk mozzarella i tern
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk dijonsennep
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk citronsaft
- Flydende honning
- Salt & hvid peber
Fordel spinatbladene på et pænt fad.
Bland peberfrugt med broccolibuketter, broccolistok og rødløg og fordel det ovenpå.
Fordel vandmelon ovenpå, drys med solsikkekerner og pynt med mozzarella.
Pisk en dressing af olie, sennep, eddike og citronsaft og smag til med honning, salt og peber.
Kom dressingen på salaten og servér straks eller servér dressingen i en flaske ved siden af.
Lækker salat til italienske retter, f.eks. bradepandepizza m. champignon & kylling
Ingen kommentarer:
Send en kommentar