onsdag den 14. juni 2017

Mexi-majssalat med avokado-dressing 4 pers.

  • 150 g optøede majs
  • 75 g optøede fine ærter
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 200 g halverede sherrytomater i flere farver

  • Saft fra 1 lime
  • 2 tsk flydende honning
  • 3 spsk majsolie
  • Salt & peber
  • 1 meget moden avokado

Vend majs med ærter, løg, peberfrugter og tomater og stil på køl.

Pisk en dressing af limesaft, honning og olie og smag til med salt og peber.
Mos avokadoen med en gaffel eller blend den, pisk den i dressingen og stil på køl.
Vend dressingen i salaten 20 min før servering.

Salaten smager lækkert til grillmad og til mexicanske retter, og den er flot og farverig på et buffetbord

Ingen kommentarer: