- 1 rødløg i skiver
- 1 salatløg i skiver
- ½ spsk groft salt
- 700 g sherrytomater i mange farver, skåret i forskellige former
- 50 g hakkede saltede mandler
- 50 g sorte oliven
- 1 potte basilikum
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk mayonnaise
- 1 fed presset hvidløg
- Salt & peber
- Basilikumblade
Kom løgene i et dørslag, drys med saltet, lad stå 30 min og lad dryppe godt af.
Vend tomaterne med mandler, oliven og løg.
Tag nogle basilikumblade fra til pynt og hak resten groft.
Rør yoghurt med mayonnaise, hvidløg og basilikum, smag til med salt og peber og dryp dressingen over salaten.
Pynt med basilikumblade lige inden servering.
Salaten passer især godt til italienske retter med fisk og fjerkræ.
Salaten er et flot element på en buffet
Ingen kommentarer:
Send en kommentar