- 1 svinemørbrad
- Salt & peber
- 1 håndfuld basilikumblade
- 100 g parmaskinke i strimler
- 200 g frisk mozzarella i skiver
- 100 g hakkede soltørrede tomater i olie
- 30 g pinjekerner
- 150 g pancetta
Afpuds mørbraden, skær den næsten igennem på langs og fold den ud.
Læg den mellem 2 stykker film, bank den med den flade side af en kødhammer til 1 cm's tykkelse og krydr med salt & peber.
Fordel basilikumblade, parmaskinke, mozzarella, tomater og til sidst pinjekerner.
Rul mørbraden sammen på langs og vikl pancetta omkring, fæstn evt. med kødnåle, hvis det vil falde fra hinanden. Læg rullen i et smurt ildfast fad.
Stil fadet i ovnen ved 180 grader ca. 40 min.
Skæres i skiver og serveres med urtekartofler, bagte tomater og hvidløgsfoccacia.
Enkel italiensk mad, når det er allerbedst. Mørbraden er også flot på en buffet
Ingen kommentarer:
Send en kommentar