søndag den 19. juni 2016

Chili-marinerede grøntsager 6 pers.

  • 200 g gulerødder i tynde skrå skiver
  • ½ squash ( eller 1 agurk uden kerner ) i tynde skiver
  • 1 rødløg i tynde både
  • 1 rød peberfrugt i tern

  • Saft fra 2 appelsiner
  • ½ dl æblecidereddike
  • 1 dl sød chilisauce
  • 15-20 g rørsukker
  • 50 g grofthakkede peanuts
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber



Bland gulerødder med squash, rødløg og peberfrugt.

Pisk en marinade af appelsinsaft, eddike, chilisauce, peanuts, salt og peber og smag til, den må ikke være for sød.
Hæld marinaden over grøntsagerne og lad trække min. 2 timer.

Kan opbevares i køleskabet op til 3 uger. Tilsæt evt. lidt atamon, så kan den holde 3-4 måneder.

Dejligt tilbehør til sommerens grillretter eller på en høstbuffet




Ingen kommentarer: