torsdag den 28. april 2016

Spidskålssalat med porre, ærter & radiser 4 pers.

  • 100 g fintsnittet spidskål
  • 50 g fintsnittet porre
  • 50 g optøede fine ærter  (eller edamamebønner )
  • 1 æble i tern
  • 5-6 radiser i tynde skiver

  • ½ tsk æblecidereddike
  • 1 tsk vand
  • ½ tsk dijonsennep
  • ½ tsk citronsaft
  • 1 tsk rapsolie
  • 1-1½ tsk sukker
  • Salt & hvid peber
  • Finthakket persille



Bland kål med porre, ærter, æble og radiser.

Pisk en dressing af eddike, vand, sennep, citronsaft og olie og smag til med sukker, salt og peber.
Vend dressingen i salaten, stil på køl 1 time og drys med persille lige inden servering.


Fyldig efterårssalat til de fleste kødretter, eller som del af et vegetarmåltid.

Salaten er flot og farverig på en buffet

Ingen kommentarer: