tirsdag den 12. april 2016

Nacho chips

  • 500 g polenta majsmel
  • 500 g hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • 1 lille spsk majsolie
  • Koldt vand efter behov

  • Sesamolie til stegning
  • Knust chili eller tørret krydderiblanding efter eget valg

Bland de 2 meltyper med salt og tilsæt olie og vand. Saml hurtigt dejen uden at ælte og lad hvile 15 min.
Tril små kugler og rul dem helt tyndt ud, brug evt. en pastamaskine, og skær dem derefter i trekanter.

Bred fedtsugende papir ud på en bageplade, så du er parat.
Opvarm olie på en pande med høje kanter og steg chipsene. Pas på, det går hurtigt.
Læg efterhånden chipsene på fedtsugende papir og drys straks med krydderier.

Chipsene kan opbevares i lufttæt beholder i flere uger. Bliver de bløde, skal de bare 5 min i ovnen ved 170 grader.

Nacho chips kan f.eks. serveres til mexikansk suppe m. majs, eller bare som snacks med guacamole

Ingen kommentarer: