- 1 spsk olivenolie
- 2 løg i små tern
- 2 gulerødder i små tern
- 400 g hakket oksekød
- 2 fed finthakket hvidløg
- 70 g tomatkoncentrat
- 1 l hønsebouillon
- 1 ds flåede tomater
- 2 tsk spice mix ( til chili con carne )
- 200 g majskerner fra frost
- Salt & peber
- ½ bdt grofthakket persille
Opvarm olien i en gryde og svits løg, gulerødder og kød, til kødet skifter farve.
Tilsæt hvidløg og svits 2 min.
Tilsæt tomatkoncentrat og svits 2 min.
Tilsæt bouillon, tomater og spice mix og lad simre under låg 25 min.
Tilsæt majskerner, kog op og smag til med salt & peber.
Drys persille over lige før servering.
Suppen er dejligt krydret og efterårsagtig og ganske hurtig at lave
.
Suppen kan serveres med nacho chips og evt. creme fraiche til at mildne chilien en smule, eller med urtebrød m. ærtesmør.
Suppen er fyldig nok til at kunne spises som hovedret
Ingen kommentarer:
Send en kommentar