fredag den 10. april 2015

Tyndbrød med sesamfrø 8 stk.

  • 15 g gær
  • 2½ dl håndvarmt vand
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk salt
  • 1 dl sesamolie
  • 1 spsk sesamfrø
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 225-275 g hvedemel
  • Vand til pensling
  • Sesamfrø til pynt


Smuldr gæren og rør den ud i vandet, tilsæt honning og lad hvile 10 min.
Tilsæt salt, sesamolie, sesamfrø, fuldkornshvedemel og det meste af hvedemelet og ælt en smidig dej, tilsæt evt. mere hvedemel.
Form 8 boller og lad hæve 30 min.
Rul hver bolle meget tyndt ud og læg dem på en bageplade.
Pensl med vand, drys med sesamfrø og stil brødene i ovnen ved 225 grader 5-7 min.

Ingen kommentarer: