- 3 past. æggeblommer
- 120 g flormelis
- Fintrevet skal fra 1 usprøjtet appelsin
- 2 spsk grand marnier eller contreau
- 5 dl piskefløde
- 50 g knuste makroner
- 75 g hakket mørk chokolade
- 50 g finthakkede saltede peanuts
- 50 g finthakkede hasselnødder
- 100 g sukker
- 1 nip salt
- 1 æg
- 50 g smeltet smør
- Hakkede hasselnødder til pynt
Pisk
æggeblommerne grundigt med flormelis og vend appelsinskal og grand
marnier i.
Pisk
fløden til let skum og vend den forsigtigt i.
Vend makronerne og chokoladen i, kom iscremen i en form og stil den på frys 4-6 timer.
Vend makronerne og chokoladen i, kom iscremen i en form og stil den på frys 4-6 timer.
Bland peanuts med hasselnødder, sukker og salt.
Rør ægget i og vend smørret i.
Sæt
dejen i toppe fordelt på 2 bageplader og stil pladerne i ovnen ved 180 grader 8-9 min.
Kugl
isen op i portionsskåle, drys med nødder og servér
nøddekræs til.
En smuk og delikat dessert, som er dejlig enkel at lave
Ingen kommentarer:
Send en kommentar