- 125 g mørk chokolade 65%
- 2 spsk ananassaft fra dåse
- 2 past. æggeblommer
- 4 ananasringe fra dåse
- 2½ dl piskefløde
- Chokoladespåner eller mandelsplitter
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom den i en gryde sammen med ananassaften. Lad det smelte under låg ved svag varme, sluk under gryden og lad afkøle lidt.
Vend æggeblommerne i chokolademassen.
Skær ananasringene i fine tern og vend dem i chokolademassen.
Pisk fløden til skum, tag lidt fra til pynt og vend forsigtigt resten i chokolademassen.
Fordel moussen i 4 portionsglas og stil på køl 2 timer.
Pynt med en klat flødeskum og chokoladespåner/mandelsplitter.
En dessert, som børnene vil more sig med at lave.
Desserten er lækker på en dessertbuffet, anrettet i fine små glas
Ingen kommentarer:
Send en kommentar