tirsdag den 31. marts 2015

Ananas-chokolademousse 4 pers.

  • 125 g mørk chokolade 65%
  • 2 spsk ananassaft fra dåse
  • 2 past. æggeblommer
  • 4 ananasringe fra dåse
  • 2½ dl piskefløde

  • Chokoladespåner eller mandelsplitter


Bræk chokoladen i mindre stykker og kom den i en gryde sammen med ananassaften. Lad det smelte under låg ved svag varme, sluk under gryden og lad afkøle lidt.
Vend æggeblommerne i chokolademassen.
Skær ananasringene i fine tern og vend dem i chokolademassen.
Pisk fløden til skum, tag lidt fra til pynt og vend forsigtigt resten i chokolademassen.
Fordel moussen i 4 portionsglas og stil på køl 2 timer.

Pynt med en klat flødeskum og chokoladespåner/mandelsplitter.

En dessert, som børnene vil more sig med at lave.

Desserten er lækker på en dessertbuffet, anrettet i fine små glas

Ingen kommentarer: