Den er nem og hurtig at lave, så børnene kan sagtens være med. Den skal dog have tid til sætte sig, min. 4 timer. Det gør den til gengæld velegnet til at lave 1-2 dage før brug.
Denne variant er en fryd at spise, for chokolade og bær smager bare skønt sammen.
Bærrene er fra fryseren, så man kan lave desserten året rundt.
Desserten er altid en succes på en dessertbuffet.
- 2 blade husblas
- 4 dl piskefløde
- 75 g flormelis
- 100 g hakket mørk ckokolade 65-70%
- 250 g skovbær fra frost
- 3 spsk rørsukker
- 2 spsk citronsaft
- Evt. mynteblade
Læg husblas i blød i koldt vand 10 min.
Opvarm fløden i en gryde under omrøring til lige under kogepunktet, det må ikke koge.
Pisk flormelis i og tag gryden fra varmen.
Klem vandet af husblassen og pisk den i fløden.
Tilsæt chokoladen og pisk til en luftig creme.
Hæld cremen på 6 portionsglas og stil på køl min. 4 timer, eller natten over.
Kog bær, sukker og citronsaft 3 min, kom det på en kande og lad køle helt af.
Fordel bærrene på panna cottaerne inden servering og pynt evt. med mynteblade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar