- 1 blomkål i små buketter
- 2 halve rødløg i fine skiver
- 8 blommer i tynde både
- 12 tørrede abrikoser i tynde strimler
- 20 grofthakkede mandler
- 2 spsk olivenolie
- Revet skal fra 1 usprøjtet citron
- Saft fra ½ citron
- 1 spsk æblecidereddike
- ½ tsk fiskesauce
- 1 tsk dijonsennep
- 3 tsk flydende honning
- ½ tsk vaniljesukker
- Salt og hvid peber
Vend blomkål med løg, blommer, abrikoser og mandler.
Pisk en dressing af olie, citronskal, citronsaft, eddike, fiskesauce, sennep, honning og vaniljesukker og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten 30 min før servering
Salaten egner sig især godt til and og vildt. Den er farverig og flot på en buffet
Ingen kommentarer:
Send en kommentar